BREAKING NEWS: Coca Bîrzan Niţulescu, noul inspector de sport al ISJ Vâlcea

 

Începând de miercuri, 14 februarie 2017, postul de inspector de sport în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea va fi preluat de Coca Bîrzan Niculescu. Postul a rămas vacant după ce profesoraşul de sport Bogdan Matei a ajuns, printr-un concurs nefericit de împrejurări, senator de Vâlcea.

Coca Bîrzan Niţulescu a fost până de curând director al Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea, ea reuşind să obţină rezultate remarcabile în fruntea acestui liceu, creând un mediu propice pentru performanţă. Suntem convinşi că şi la ISJ Vâlcea va face o treabă bună în echipă.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “BREAKING NEWS: Coca Bîrzan Niţulescu, noul inspector de sport al ISJ Vâlcea

  1. Doamna/dsoara, ati uitat sa spuneti motivul pentru care distinsa doamna fosta directoare nu se mai afla la conducerea colegiului. Pentru cei care nu stiu, laudata noastra a picat examenul pentru directori acum 2 luni. Numai buna de inspectoare. Il barfeati pe „profesorasul” de sport ca a fost uns nu stiu pe unde dupa ce a picat un alt concurs. Pai asa se intampla si in cazul asta. Sau ma insel eu?! ????
    P.S.: Asa ca nu mai spune de altii ca au picat examenele si au fost promovati. Asta se pare ca la e moda. Asa ca spune tot, nu dezinforma oamenii!!

Comments are closed.