14 septembrie 2016

Costi Rădulescu face eforturi să le ofere „un plus de confort locuitorilor din Râmnicu Vâlcea”

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, este mai implicat ca niciodată în rezolvarea problemelor judeţului. Miercuri, 14 septembrie 2016, pe agenda sa de lucru a fost programată o întâlnire importantă cu administratorul judiciar al CET Govora S.A. – Remus Borza, administratorul special – Mihai Mihalache, dar şi cu reprezentanţii conducerii CET Govora şi directorul executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vâlcea, Alin Voicescu. Alături de aceştia, Constantin Rădulescu a încercat să identifice soluţii de finanţare a investiţiilor necesare conformării activităţii CET Govora la cerinţele de mediu, în vederea obţinerii autorizaţiei integrate de funcţionare pentru mediu.

În acest mod, şeful judeţului şi responsabilii de la CET Govora au restabilit priorităţile în ceea ce priveşte reabilitarea reţelelor de transport şi de distribuţie a energiei termice către populaţia municipiului Râmnicu Vâlcea şi accesarea, în acest scop, de fonduri nerambursabile prin „Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020”, precum şi prin „Programul Termoficare, Căldură şi Confort”. Cu acest prilej s-a analizat şi posibilitatea conformării la cerinţele de mediu a depozitului de cenuşă deţinut de CET Govora.

„Situaţia CET Govora, singurul furnizor de agent termic către populaţia municipiului Râmnicu Vâlcea şi un element esenţial în funcţionarea întregii platforme chimice, mă preocupă în mod deosebit şi de aceea, împreună cu specialişti în domeniu, voi căuta în continuare soluţii pentru eficientizarea activităţii CET Govora.

Modernizarea reţelei principale şi secundare de transport agent termic înseamnă un plus de confort pentru locuitorii municipiului Râmnicu Vâlcea, întrucât ne dorim ca în perioada următoare să nu existe probleme în asigurarea furnizării de căldură către populaţie” – a declarat, după şedinţă, Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.