Investiții de anvergură, în desfășurare la Vlădești

Modernizarea infrastructurii rutiere este, în această perioadă, o prioritate pentru administrația publică din Vlădești. Lucrările se desfășoară în ritm alert, asfaltarea drumurilor de interes comunal fiind făcută cu finanțare prin Programul Național de Investiții (PNI) ”Anghel Saligny”. Un proiect de aproape 4 milioane de lei, prin care se modernizează 11 drumuri comunale din Vlădești, pe o lungime totală de 3 kilometri. După finalizarea lucrărilor, la Vlădești se va rezolva în totalitate problema infrastructurii rutiere din comună, ținând cont că administrația publică locală a mai modernizat o parte din drumuri în ultimii ani, cu fonduri de la bugetul local.

Un alt proiect de anvergură la Vlădești este cel derulat prin ADI Transport, în urma căruia vor avea loc investiții importante: stații de reîncărcare electrice și stații moderne de autobuz.
“Pentru localitatea noastră valoarea investiţiilor este de 476 mii euro, suma maximă care s-a putut obţine pe PNRR –Componenta 10. Banii vor fi folosiţi pentru amplasarea în comună a două staţii de reîncărcare electrică a autobuzelor şi microbuzelor şi cinci staţii moderne de autobuze pentru călători”, a precizat Adrian Cosac, primarul localității Vlădești.


loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like