21 noiembrie 2016

RÂMNICU VÂLCEA: „Balul Primăriei”, un eveniment costisitor! Vezi ce artişti sunt invitaţi!

 

„Balul Primăriei”, un eveniment reînviat la Râmnicu Vâlcea după foarte mulţi ani. Primarul Mircia Gutău nu a dorit să renunţe la manifestare, deşi situaţia municipiului nostru nu este una tocmai roză, iar centrul oraşului este un adevărat dezastru. Nu avem centru, dar avem bal! Sigur, nu vă gândiţi că este un bal organizat pentru râmnicenii de rând, că nu este cazul. La eveniment va participa doar lumea bună a acestui judeţ, care, potrivit primarului Gutău, va fi nevoită să îşi cumpere biletul de intrare, bani ce vor intra într-un cont special la bugetul local şi care ar trebui să acopere cheltuielile cu organizarea manifestării.

Şi pentru ca Balul Primăriei din 17 decembrie 2016 să fie unul majestuos, atunci municipalitatea a alocat o sumă frumuşică de bani pentru organizarea lui, adică nu mai puţin de 590.000 RON. Nu mai departe de zilele trecute, au fost scoase la licitaţie caietele de sarcini pentru organizarea spectacolului propriu-zis, pentru serviciile de decorare a Sălii Polivalente, dar şi pentru catering.

Primăria a stabilit şi artiştii care vor cânta…

Aşadar, în caietul de sarcini pentru achiziţionarea serviciilor cu privire la organizarea spectacolului ocazionat de evenimentul „Balul Primăriei” se specifică foarte clar că firma câştigătoare trebuie să-i aducă pe scenă pe următorii artişti: Nicolae Botgros şi Orchestra, Veta Biriş, Ana Maria Iorga, Marcel Pavel, Radu Captari&Band, Getic Band&Gina Pavel. Mai mult, prezentatorul urmează să fie, se pare, celebrul Virgil Ianţu.

De altfel, datele tehnice din caietul de sarcini sunt extrem de precise, iar firma câştigătoare trebuie să aibă un număr exact de microfoane, ecrane led, boxe, motoare electrice, schele şi alte instrumente. De precizat este că valoarea estimata a achiziţiei este 210.000 lei fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertei este de 25 noiembrie 2016, ora 9:00.

380.000 de lei pentru mâncare şi decorarea sălii…

Pentru decorarea Sălii Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, acolo unde are loc manifestarea, Primăria a alocat suma de 180.000 de lei, iar firma câştigătoare trebuie să fie capabilă să îmbrace sala de sărbătoare şi să asigure decorarea pentru 1.000 de participanţi. Data limită pentru depunere a ofertei este de 28 noiembrie 2016, ora 9:00.

De asemenea, un alt caiet de sarcini scos la licitaţie este cel de achiziţionare a serviciilor de catering pentru evenimentul „Balul Primăriei” din data de 17 decembrie 2016, ora 18.00. Valoarea estimată a achiziţiei este 200.000 lei fără TVA, iar data limita pentru depunerea ofertei este de 28 noiembrie 2016, ora 10:00. Firma câştigătoare va fi nevoită să facă faţă serviciilor de pregătire, preparare şi livrare a unui meniu cu produse de alimentaţie publică. Mai exact, cei 1.000 de invitaţi vor fi serviţi cu un intro, o gustare rece, gustare caldă, fel principal, candy bar de fructe, torn şi vor avea open bar. Ca la nuntă, ce să mai! Ce mai trebuie să precizăm este că meniul a fost deja stabilit de reprezentanţii Primăriei Râmnicu Vâlcea, până la cele mai mici detalii.


rr_banner_v2-1

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.