26 ianuarie 2017

AUTORITĂŢILE vor DESCINDE în CLUBURILE şi DISCOTECILE din VÂLCEA

Tragedia din Colectiv şi recentul incendiu devastator din Clubul Bamboo i-a pus pe gânduri pe şefii judeţului Vâlcea, care au hotărât ca în următoarea perioadă să descindă în toate cluburile şi discotecile din judeţ, încercând să prevină evenimentele neplăcute. Hotărârea a fost luată joi, 26 ianuarie 2017, la Prefectura Vâlcea, acolo unde a avut loc o şedinţă la care au participat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, cu cei ai Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, ai Poliției Locale Râmnicu Vâlcea, ai Direcției de Sănătate Publică Vâlcea și cu cei ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Vâlcea.

„Tema întâlnirii a fost reprezentată de controalele ce urmează a fi făcute în perioada imediat următoare în spațiile de alimentație publică din județul Vâlcea, îndeosebi a cluburilor și discotecilor de pe raza județului Vâlcea.

În acest sens, s-a stabilit formarea unor echipe mixte formate din reprezentanți ai instituților din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și ale Poliției Locale care să verifice, cu o anumită periodicitate, spațiile vulnerabile identificate deja de către autorități.

Echipele mixte constituite vor acționa pe linia respectării de către operatorii economici a Legii 349/2002 modificată și completată prin Legea 15/2016 privind prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun” – precizează prefectul de Vâlcea, Radu Renga.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.