26 ianuarie 2017

EXCLUSIV: PRIMARUL de la IONEŞTI a ÎMPUŞCAT accidental un bărbat la o partidă de VÂNĂTOARE!

UPDATE 2: Poliţia Vâlcea a anunţat, printr-un comunicat oficial, că primarul Constantin Neagoe este cercetat penal pentru săvârşirea „infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi vătămare corporală din culpă”.

UPDATE: Victima este un bărbat de 43 de ani, din localitatea Orleşti. Din fericire, el a suferit o rană superficială la picior şi a părăsit spitalul pe propria semnătură.

La un pas de a provoca o tragedie a fost primarul din comuna Ioneşti, judeţul Vâlcea, Constantin Neagoe, care, accidental, a împuşcat o persoană. Totul s-a întâmplat în seara zilei de miercuri, 25 ianuarie 2017, când edilul se afla o partidă de vânătoare organizată legal pe raza fondului cinegetic nr. 35 Scundu, împreună cu alte persoane. La un moment dat, primarul Neagoe a avut impresia că a văzut un mistreţ, iar în acel moment a tras un foc de armă. Însă, nu era un mistreţ, ci o persoană, care întâmplător se afla în zona respectivă.

Victima a fost împuşcată în piciorul stâng, fiind transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde a rămas internată. Din fericire, acum este în afara oricărui pericol. Primarul din Ioneşti, însă, s-a ales cu dosar penal pentru uz de armă şi vătămare corporală. Poliţiştii încă mai fac cercetări.

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.