Haruți, arestat din nou! A sechestrat un taximetrist și l-a obligat să-l ducă la Brașov


Omul acesta pare de neoprit! În ultimii ani, numai scandaluri a creat în cartierul Ostroveni, iar recent a ajuns după gratii după ce a înjunghiat un om al străzii. Haruți nu a stat prea mult în arest preventiv însă, magistrații considerând probabil că un astfel de individ nu este un pericol public, eliberându-l. Și iată că lovește din nou!

Ieri 5 ianuarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului în vârstă de 38 de ani. Haruți Liviu Constantin este cercetat, de data aceasta, într-un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată și furt calificat.

Fapta a comis-o în data de 30 decembrie 2022, când s-a urcat în mașina unui taximetrist din Râmnicu Vâlcea, l-a amenințat cu un cuțit și l-a obligat să- transporte pe raza localității Rucăr, din județul Brașov. Ba mai mult, prin amenințare și forță fizică, i-a sustras taximetristului mai multe bunuri.

“La data de 4 ianuarie a.c., în baza probatorului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată și furt calificat.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea” – precizează IPJ Vâlcea.

foto ilustrativ

CITEȘTE ȘI:

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like