25 noiembrie 2016

Planuri „machiavelice” la Primăria Bujoreni! „Cuibul de interese” a fost deranjat!

 

Când lucrurile păreau că se aşează pe un făgaş normal şi, în sfârşit, cineva începe să pună totul în ordine la Primăria Bujoreni, grupurile de interese locale ies iar la iveală. „Cuibul” a fost deranjat pentru că nu mai merg şmecheriile ca pe vremea ex-primarului Roşu, iar cuvântul legalitate este la ordinea de zi. Cel care a luptat enorm în aceste ultime luni pentru a realiza acest lucru şi pentru ca Primăria Bujoreni să funcţioneze într-o stare de normalitate şi legalitate a fost fără îndoială viceprimarul PSD Gheorghe Gîngu.

Însă, aşa cum spuneam, vicele i-a deranjat pe mulţi, lovind în interesele lor personale şi de grup, iar acum câţiva consilieri locali, nemulţumiţi că mizeriile lor nu mai sunt acceptate, fac demersuri pentru demiterea viceprimarului Gîngu. Culmea, lor li s-a alăturat se pare şi primarul liberal Gheorghe Udubae, care după ce că e paralel în administraţie, mai face şi mofturi.

Zilele trecute, mai exact în data de 23 noiembrie 2016, cinci consilieri locali au semnat o cerere către primarul Udubae (foto dreapta sus) în care cer să fie ajutaţi de secretarul primăriei pentru a redacta proiectul de hotărâre de demitere a lui Gîngu. Interesant este faptul că printre semnatari se află membri ai unor partide aflate în alianţă cu PSD la nivel judeţean.

Vom reveni cu alte amănunte!

 

 

 

rr_banner_v2-1

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.