URMĂRIRE SPECTACULOASĂ în VÂLCEA. 16 focuri de armă și tehnică a polițiștilor demnă de filmele cu James Bond pentru prinderea unui șofer fugar

Urmărire ca-n filme pe DN 7A, pe raza localității Malaia, din județl Vâlcea. Totul a avut loc sâmbătă seara, 25 august 2018, când polițiști din cadrul IPJ Vâlcea efectuau o acțiune pe linie rutieră în zonă. La un moment dat, ei au observat o Dacie papuc în trafic și i-au făcut semn șoferului să oprească pe dreapta pentru un control de rutină. Numai că, în loc să oprească, conducătorul auto a făcut brusc un viraj de întoarcere și a accelerat încercând să scape de poliție.

Oamenii legii au plecat în urmărirea lui, folosind pistolul din dotare pentru a-l determina să oprească. Nu mai puțin de 16 focuri de armă au fost trase de polițiști, șoferul fiind urmărit circa 5 kilometri. La un moment dat, conducătorul auto a intrat pe un drum forestier cunoscut ca Valea Mălăii, greu accesibil și neiluminat, iar acolo polițiștii au avut și mai mult de furcă din cauza denivelărilor. Atunci, unul dintre polițiști s-a dovedit a fi un fel de James Bond autohton, el sărind, din mers, din echipajul de poliție direct în carlinga Daciei pe care o urmăreau. Numai așa au reușit să-l oprească și să-l imobilizeze pe șoferul fugar.

În urma verificărilor, s-a stabilit că șoferul are 41 de ani, este din comuna Malaia și nu deține permis de conducere. De altfel, omul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost dus la Spitalul Brezoi pentru a i se recolta probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul fugar s-a ales cu un dosar penal!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like