Hoţul „Spiderman” din Râmnicu Vâlcea a fost prins! Escalada ferestrele şi fura din apartamente!

Era căutat de poliţiştii de la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea încă din luna octombrie 2016. Este vorba despre hoţul „Spiderman”, care şi-a făcut un obicei din a escalada ferestrele şi a fura din apartamentele oamenilor din Râmnicu Vâlcea. Aşa cum spuneam, în toamna anului trecut, individul a intrat într-o locuinţă de două ori, de unde a sustras bunuri în valoare de 2.700 de lei, fiind prins abia acum.

„Astfel, poliţiştii au stabilit că, R.B., de 44 de ani, a pătruns în locuinţă, prin forţarea şi escaladarea unei ferestre, de unde a sustras mai multe bunuri în valoare totală de 2700 de lei.

În baza probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirii infracţiunii de furt calificat” – precizează IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.