ÎN SFÂRȘIT! Se deschid pârtiile de schi de la Transalpina Ski Resort

UPDATE 3 ianuarie 2017: Reprezentanţii firmei care administrează domeniul schiabil Transalpina Ski Resort fac ultimele pregătiri pentru marea deschidere din data de 5 ianuarie 2017. Tunurile de zăpadă au fost puse în funcţiune, astfel încât stratul de omăt să aibă grosimea suficientă pentru practicarea sporturilor de iarnă. Iată câteva poze de la faţa locului, realizate marţi, 3 ianuarie 2017 (sursa Facebook Ramona Fodor): 

[supsystic-gallery id=83]


Dupa multe controverse si critici din partea iubitorilor sporturilor de iarna si a patronilor de pensiuni din zona Obarsia Lotrului – Voineasa, s-a luat decizia de a se deschide partiile de schi de la Transalpina Ski Restort din judetul Valcea. Asta si dupa ce in nordul judetului a nins abundent, asezandu-se un strat gros de zapada. Pe surse am aflat ca marea deschidere va avea loc in data de 5 ianuarie 2017.

Mai mult, pe 14 ianuarie 2016, pe partiile de schi de la Transalpina Ski Resort se vor organiza manifestari cu ocazia „Snow World Day”, fiind vorba de Cupa Slalom Urias Copii.

Vom reveni cu amanunte!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.