FOTO: Două șoferițe s-au tamponat în urmă cu puțin timp. Patru victime!

Astăzi, 3 aprilie 2024, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat cu rănirea a patru persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, pe raza comunei Mihăești, pe Drumul Județean 647, s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 45 de ani, din localitatea Mihăești și un alt autoturism, condus de o femeie, de 46 de ani, din aceeași localitate. În urma impactului, unul dintre acestea a fost proiectat într-un gard.

„Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a patru persoane, pasagere în unul dintre autoturisme, cu vârste cuprinse între 43 și 74 de ani, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cele două persoane aflate la volan, în calitate de conducătoare auto, au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor, în care s-a produs evenimentul rutier”, a anunțat IPJ Vâlcea.

You May Also Like