23 februarie 2023

AUDIO! Pîrvulescu, delir de ură la adresa cartierului Ostroveni din Râmnicu Vâlcea 

Dintr-un discurs halucinant al viceprimarului PNL Virgil Pîrvulescu reiese cumplita formă de dispreț cu care îi tratează pe cetățenii care nu l-au votat. Ziarul de Vâlcea a publicat un scurt clip audio cu Pîrvulescu vorbind unor oameni din zona Râureni. Ce le spune, printre altele, viceprimarul liberal celor din Râureni despre cei din Ostroveni (cartier cunoscut ca fiind un fief electoral al lui Mircia Gutău).

,,Acum eu vă spun un adevăr….e treaba dumneavoastră. Dumneavoastră aici, la Râureni, i-ați furnizat 380 de voturi. Două blocuri din Ostroveni îi furnizează 380 de voturi. Ăla din Ostroveni (n.r. cetățeanul) n-are nevoie nici de trotuare, n-are nevoie nici de canalizare, n-are nevoie nici de pistă de bicicliști, n-are nevoie de absolut nimic decât de-o bere la doi litri și jumătate Neumarkt. Și e foarte simplu în momentul de față să cucerești naivitatea oamenilor.

E frapant în primul rând stilul acesta de a-i pune într-o postură proastă pe cetățenii unui cartier al Râmnicului, comparându-i cu alți cetățeni din alte cartiere. Adică există râmniceni de categorie inferioară și de categorie superioară, conform graficelor de gândire ale lui Pîrvulescu? Ura care transpare din ceea ce spune despre cartierul Ostroveni este incalificabilă pentru un ales local care ar vrea ca în 2024 să ceară iar voturi. Mai ales că singurul motiv pentru care are această pornire pe ei este că nu l-au votat.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like