11 octombrie 2016

RĂSTURNARE de SITUAŢIE la ISJ VÂLCEA: „Respinşii” au devenit „admişi” la concursul pentru posturile de director. Vezi noile liste!

 

Presiunile sindicatelor din învăţământ au dat rezultate, iar luni, 10 octombrie 2016, ministrul Educaţiei a obligat Inspectoratele Şcolare să primească documentele pe care anumiţi candidaţi pentru posturile de director şcolar nu au fost capabili să le încarce online. Este şi cazul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea, membrii Comisiei judeţene de organizare a concursului fiind nevoiţi să revizuiască dosarele celor 23 de candidaţi care au fost iniţial respinşi. Astfel, ca urmare, 18 candidaturi au fost admise, în timp ce doar cinci dintre candidaţi au rămas în continuare cu dosarele respinse.

Examenul va avea loc in data de 12 octombrie, iar centrul special de evaluare a fost stabilit la Colegiul Economic din Râmnicu Vâlcea. În ziua concursului, supraveghetorii traşi la sorţi se vor prezenta la Centrul special de concurs în intervalul 08:00-08:30, având asupra lor BI/CI. Accesul candidaţilor în centrul de concurs este permis doar în intervalul 09:00-09:30. Proba scrisă se desfăşoară începând cu ora 10:00 şi durează 120 de minute.

 

Vezi, în foto de mai jos, noile liste cu profesorii admişi la concursul pentru posturile de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ din Vâlcea:

1

 

2

3

4

5

6

7

8

9

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.