ANDRA BICĂ face precizări importante despre concursul din data de 12 octombrie 2016

Chiar inainte de desfasurarea concursului pentru posturile vacante de director si director adjunct din invatamantul valcean, inspectorul scolar general al ISJ Valcea – Andra Bica – vine cu o serie de precizari si anunturi. Astfel, examenul va avea loc in data de 12 octombrie, iar centrul special de evaluare a fost stabilit la Colegiul Economic din Ramnicu Valcea. De asemenea, Andra Bica mai precizeaza ca in data de 11 octombrie va avea loc tragerea la sorti a supraveghetorilor pentru proba scrisa.

„Marti, 11 octombrie 2016, se va organiza tragerea la sorti a supraveghetorilor pentru proba scrisa, din randul cadrelor didactice din Ramnicu Valcea nominalizate de unitatile scolare in comisiile de concurs. Sunt invitati sa participe reprezentanti ai parintilor, ai autoritatilor locale, membri ai comisiilor de concurs, reprezentanti ai elevilor, observatori din partea sindicatelor. Sedinta este libera.

In data de 12.10.2016, supraveghetorii trasi la sorti se vor prezenta  la Centrul special de concurs in intervalul 08:00-08:30, avand asupra lor BI/CI. Accesul candidatilor in centrul de concurs este permis doar in intervalul 09:00-09:30. Proba scrisa se desfasoara incepand cu ora 10:00 si dureaza 120 de minute” – precizeaza Andra Bica, inspectorul scolar general al ISJ Valcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.