FOTO/VIDEO – Romeo Rădulescu şi-a depus candidatura independent! Vezi aici mesajul său pentru vâlceni!

 

Deputatul Romeo Rădulescu şi-a depus candidatura joi, 27 octombrie 2016, pentru încă un mandat în Parlamentul României. A ales de această dată să lupte independent şi să încerce să ajungă parlamentar fără a avea sprijinul unui partid politic în spate. Romeo Rădulescu spune că este dezamăgit de modul cum se face politica la Vâlcea şi, de aceea, a decis să nu se mai înscrie în niciun partid. Recent, Romeo Rădulescu a plecat din PSD Vâlcea, considerând că a fost trădat de liderii acestei formaţiuni politice.

Acum, însă, el a strâns într-un timp extrem de scurt peste 4.000 de semnături şi a reuşit să se înscrie în cursă pentru un post de deputat în Parlamentul României.

„M-am bucurat de un ajutor incredibil din partea vâlcenilor. Într-un timp extrem de scurt, am strâns aproape 5.000 de semnături, depăşind pragul obligatoriu de 3.365 susţinători. Astfel, am reuşit să mă înscriu în cursa pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Pentru această mobilizare fantastică, îi asigur pe cei care cred în mine că voi lupta cu toate forțele pentru a-i reprezenta cu onoare, demnitate și profesionalism în Parlament. Cred că suntem pe drumul inevitabil al schimbării modului de a face politică în România. Vă mulţumesc tuturor şi vă aştept să fiţi în continuare alături de mine!” – susţine deputatul Romeo Rădulescu.

Întreaga declaraţie a lui Romeo Rădulescu, în video de mai jos:

romeo-radulescu-4 romeo-radulescu-2 romeo-radulescu-3

 

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.