Scenariu ,,bolnav”: Bogdan Popescu preşedinte la PNL Râmnicu Vâlcea

Printre liberalii vâlceni circulă, din ce în ce mai clar, un zvon pe cât de ciudat, pe atât de aberant, potrivit căruia, Bogdan Popescu va fi preşedintele organizaţiei din Râmnicu Vâlcea. Cine este Bogdan Popescu? Provine din mass – media, unde a lucrat în presa scrisă şi în televiziune. A fost chiar primul director al VTV. De unde a plecat în urma unui scandal! A cochetat cu PNL încă de pe vremea când îi era consilier personal fostului senator Emilian Frâncu. De care s-a despărţit în urma unui scandal. Tot atunci a fost şi director de programe la postul local Vâlcea 1. De unde a plecat cu scandal. A ajuns un apropiat politic al preşedintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican şi s-a evidenţiat tot prin scandal (cum altfel?!) în conflictele cu Bogdan Pistol şi Dan Niţu. Ultimul dintre ei a plecat din PNL tot în urma unui scandal cu grupul Buican – Stănculescu – Popescu. Bogdan Pistol nu a fost lăsat să ajungă vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, după un scandal la care şi Popescu a avut o cotă – parte. Mai are sens să amintim circul din Consiliul Judeţean, când Bogdan Popescu ţipa din toţi rărunchii la liderii PSD şi agita nevrotic o pancartă?!
Tumultuosul politician a ajuns, după o muncă asiduă, consilier judeţean. Dar n-a putut să-şi exercite funcţia. Imediat după alegerile din vara lui 2016, a demisionat. Sigur, nu înainte de a depune declaraţia de avere care a intrigat, pe bună dreptate, o parte a presei locale, care se întreba de unde a făcut Bogdan Popescu atâţia bani. Nici până acum Popescu nu şi-a explicat demisia, de unde se pot deduce, sau chiar specula, tot felul de chestii cam nasoale pentru el. Nici preşedintele PNL, Cristian Buican, nu a explicat de ce, în cel mai intempestiv mod cu putinţă, unul dintre oamenii săi cei mai apropiaţi şi-a dat demisia din Consiliul Judeţean. Iar acum, culmea, vine pe ,,cai mari” pentru a candida la preşedinţia organizaţiei din Râmnicu Vâlcea. Despre plimbările acestuia la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti şi despre pământuri achiziţionate pe la Voineasa, într-o dată viitoare.

Susţinătorii lui Bogdan Popescu au ca principal argument al votării acestuia faptul că este muncitor. Fostul internaţional dinamovist, Cornel Dinu, agasat de replicile reporterilor cum că fotbalistul Bănel Nicoliţă ar fi muncitor, a spus: ,,E muncitor, dar fotbalul nu e şantier.” Iar politica nici atât!

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.