24 mai 2024

Mocanu: „Pîrvulescu a fost secretar de stat PSD, ce opoziție să facă el?!”

Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, a reacționat dur la declarația făcută de candidatul PNL la aceeași funcție, Virgil Pîrvulescu. Acesta din urmă a spus despre Mocanu, în conferința de presă organizată joi, 23 mai 2024, că este un iepure electoral.

„A zis despre mine că sunt iepure?! Păi iepure este el, iepuri electorali sunt liberalii care au comasat alegerile cot la cot cu PSD-ul și candidează pe liste comune la europarlamentare. Virgil Pîrvulescu este viceprimar în actualul executiv condus de primarul Gutău, a fost secretar de stat cu susținerea PSD, dar mă face pe mine iepure electoral. Ce opoziție să facă el?! PNL are, la Vâlcea, un lung șir de blaturi cu puterea locală. Să nu mai îndrăznească să facă asemenea acuzații pentru că pe 9 iunie va vedea ce înseamnă saturația la care ambele partide au adus alegătorii”, a spus foarte virulent Mocanu.

Iată și declarația care a stârnit reacția candidatului AUR:

„În momentul de față, orice alt candidat în afară de mine nu face decât să-l ajute pe Mircia Gutău. Din punctul meu de vedere, Mocanu este un iepure electoral. Este opinia mea și nu numai a mea, ci și a specialiștilor pe care îi consult. Candidatul AUR nu are cum să câștige, dar menținerea lui în cursă este așa… ca să fie iepure electoral”, a spus Virgil Pîrvulescu.

La jumătatea campaniei electorale pentru locale, competiția nu se „ascute” doar între edilul-șef și contracandidații săi, ci și între cei care-i vor funcția. Va fi foarte interesantă lupta dintre Vicențiu Mocanu și Virgil Pîrvulescu, mai ales în ultima săptămână de campanie, când, pentru a se poziționa fiecare drept principal competitor al lui Gutău, vor trebui să se atace „la baionetă”.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like