ZORNĂIE CĂTUŞELE? Gicuţu Deaconeasa a făcut zeci de denunţuri la DNA!

 

Intrat la închisoare după ce a fost condamnat definitiv într-unul din multiplele sale dosare de corupţie, celebrul om de afaceri din Vâlcea Gicuţu Deaconeasa se pare că a făcut scurtă la mână. Şi nu pentru că ar fi muncit după gratii, ci pentru că a dat de zor cu subsemnatul la DNA – Biroul Teritorial Piteşti.

Din câte se pare, Deaconeasa a făcut zeci de denunţuri la DNA, el dându-i în gât la procurorii anticorupţie pe toţi colaboratorii săi, de la cel mai mic până la cel mai mare. Iar numele de pe foi sunt grele, afacerile făcute de Gicuţu având ramificaţii în aproape toate domeniile de activitate.

Primele denunţuri au fost făcute în 2015, iar după ce s-a văzut în spatele gratiilor, sursele noastre ne-au confirmat că Deaconeasa a mai făcut un set de denunţuri. Şi instanţa de judecată de la Piteşti, acolo unde se mai judecă un dosar de-al lui Deaconeasa, le-au solicitat procurorilor DNA să le spună stadiul denunţurilor, înainte de a se pronunţa.

„Dispune emiterea unei adrese către Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru a se comunica stadiul cercetărilor în cazul denunţurilor formulate în perioada aprilie – mai 2015 de către inculpatul Deaconeasa Gheorghe şi dacă acestea îndeplinesc condiţiile prevăzute de art. 19 din OUG nr. 43/2002” – se arată în minuta instanţei de la Piteşti.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.