JENANT: Senatorul Bogdan Matei s-a făcut de râs la o televiziune naţională (VIDEO)

 

Este de meserie profesor de sport şi evident că nimeni nu se aşteaptă ca el să fie vreun senator eminent sau vreun savant. Totuşi, vâlcenii care şi-au irosit votul pe el la alegerile parlamentare din 2016, probabil că se aşteptau să-i reprezinte cu demnitate în Parlamentul României. Dar, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! Vorbim aici de senatorul PSD Bogdan Constantin Matei, un personaj inventat peste noapte de social-democraţi şi propulsat într-o funcţie importantă pe criterii neştiute şi neînţelese de nimeni.

Dar, să revenim la subiectul nostru de acum… Ei bine, senatorul de Vâlcea Bogdan Constantin Matei s-a făcut de râsul lumii la televiziunea naţională Antena 1, atunci când a fost întrebat ce va face când va trebui să voteze un presupus pachet de „legi ale lui Hammurabi”, rămas chipurile din legislatura trecută. O fost o capcană a jurnaliştilor, care au dorit să vadă ce fel de personaje au ajuns în Parlamentul României.

Şi, totuşi, nu a fost o surpriză să constate că senatorul vâlcean Matei are lipsuri evidente în cultura generală, el nefiind capabil să dejoace farsele jurnaliştilor de la Antena 1, pentru că, pur şi simplu, habar nu avea ce sunt „legile lui Hammurabi” sau, mai bine zis, „Codul lui Hammurabi”.

Mai mult, ulterior, Matei a fost pus pentru a doua oară în încurcătură, când jurnaliştii l-au întrebat de „examenele din sesiunea parlamentară”. Nici atunci omul nu s-a prins că vigilenţa şi cunoştinţele îi sunt puse la încercare, el găsind repede o scuză penibilă şi plecând din faţa camerei de luat vederi.

 

Îi ataşăm noi un link către Wikipedia, un site ce poate fi accesat de oricine doar cu un simplu click. Iată link-ul: https://ro.wikipedia.org/wiki/Codul_lui_Hammurabi

De asemenea, mai jos, vom ataşa şi clipul celor de la Antena 1, iar pe senatorul PSD de Vâlcea Bogdan Constantin Matei îi veţi putea vedea la minutul 01.05, dar şi la 01.40.

 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “JENANT: Senatorul Bogdan Matei s-a făcut de râs la o televiziune naţională (VIDEO)

  1. Acest individ a dat bani pentru a fi senator. Deci, NU AM CE COMENTA.

Comments are closed.