Viorel Diaconu, pole-position pentru președinția TNL Vâlcea

Tineretul Naţional Liberal (TNL) de la Vâlcea se dovedeşte a fi o structură vie şi sănătoasă. Dacă în urmă cu două săptămâni, pentru şefia organizaţiei municipale s-au luptat trei tineri, duminică, 15 octombrie, lupta se va da în patru. Unul dintre candidaţii cu şanse reale de reuşită este Viorel Diaconu, membru al PNL din 2011, în prezent ales în Biroul Politic Judeţean (BPJ).
Teologul şi economistul Viorel Diaconu a performat în sporturile de contact (la nivel de amatori), iar acum vrea şi o carieră politică. Deţine o afacere personală, lucrează la Nurvil (unul dintre cei mai importanţi dealeri de maşini) şi aşteaptă de la soţia sa al doilea copil. ,,Pot spune că în familia mea liberalismul este o tradiţie. Rudele mele, originare din Pietrari, au activat în PNL şi în perioada interbelică, iar după 1990 au fost printre cei care au reînfiinţat partidul. De foarte multe ori sunt întrebat cum se îmbină pasiunile şi studiile mele, adică teologia, artele marţiale şi, mai nou, politică. Se îmbină pentru că sunt un om activ şi cu multe preocupări” a declarat Viorel Diaconu. Acesta a studiat teologia ortodoxă la Facultatea ,,Andrei Şaguna” din Sibiu şi economia la Universitatea Româno – Americană din Bucureşti.
La alegerile care se vor desfăşura pe 15 octombrie, ora 11:00, la Teatrul ,,Anton Pann, sunt aşteptaţi peste 200 de tineri liberali din tot judeţul. Pentru funcţia de lider al TNL Vâlcea mai candidează Alexandru Părduţ (actualul preşedinte, provenit din fostul PDL), Daniel Câmpeanu şi Cristian Stănescu.
,,Toate acţiunile şi deciziile pot fi benefice doar dacă sunt stabilite în echipă. Eu vin cu echipă la aceste alegeri, nu vreau să fiu un corp străin în fruntea unui birou. Mizez pe tinerii liberali pentru că s-au dovedit, în atâtea rânduri, că au fost o pepinieră extraordinară. Aş vrea să reînfiinţăm Cupa TNL la Pescuit care, în ultimii ani n-a mai fost organizată deşi devenise tradiţională. Avem în vedere şi o întrecere fotbalistică între echipe formate din tineri penelişti din tot judeţul, dar şi alte asemenea acţiuni care să întărească unitatea şi echilibrul organizaţiei. În cazul în care colegii mei vor decide să mă aleagă, voi pune mare accent pe şcolile politice, pe care vreau să le organizăm o dată sau de două ori pe an. Îndeosebi Şcoala Politică ,,I. Gh. Duca”. La şcolile politice se răspunde cu expertiză la multe întrebări pe care tinerii recent intraţi în partid şi le pun” a mai spus Diaconu.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

One thought on “Viorel Diaconu, pole-position pentru președinția TNL Vâlcea

  1. Mai scutiti-ne cu toti cretinii astia care de 30 de ani ne mananca viata! Cupa la pescuit?Atat au astia in cap?De aia suntem unde suntem!

Comments are closed.