24 mai 2024

Primăria Mihăești a asfaltat trei străzi din satul Buleta

Satul Buleta din comuna Mihăești a beneficiat de noi investiții în infrastructura rutieră. Administrația locală a asfaltat, săptămâna aceasta, trei străzi. Cum v-am mai prezentat în ziarul nostru, în curând, în satul Buleta se va construi un alt element de infrastructură foarte necesar locuitorilor din zonă, dar și celor care circulă prin localitate: un sens giratoriu la intersecția cu drumul național care face legătura dintre Râmnicu Vâlcea și Horezu. Sensul giratoriu se va construi cu sprijiinul financiar al Consiliului Județean Vâlcea.

Revenind la asfaltarea celor trei străzi la care am făcut referire, trebuie menționat că aceste lucrări s-au derulat cu fonduri provenite de la bugetul local al comunei din sudul municipiului Râmnicu Vâlcea. Străzile care s-au asfaltat sunt următoarele: Bărbuleștilor, Povarnei și Dealul Nistor. Edilul localității, Constantin Bărzăgeanu, a declarat că lucrările sunt unele de calitate, durabile și că locuitorii din această zonă a satului Buleta vor avea, astfel, condiții mai bune de trai.

„Mă bucur că am reușit să asfaltăm și aceste trei străzi. Cu ajutorul bunului Dumnezeu și al oamenilor, iată că am putut să asfaltăm străzile Bărbuleștilor, Povarnei și Dealul Nistor din satul Buleta. Fondurile necesare pentru aceste lucrări le-am alocat din bugetul local al comunei. Eu spun că lucrările sunt unele bune, de calitate, iar asfaltul va rezista destui ani”, a declarat primarul Constantin Bărzăgeanu.

You May Also Like