ŞOFER din VÂLCEA, acuzat de DARE de MITĂ! Poliţistul rutier „momit” a refuzat ŞPAGA!

 

Prins în stare de ebrietate la volan, un şofer din judeţul Vâlcea a vrut să scape basma curată, încercând să ajungă la o „mică înţelegere” cu poliţistul de circulaţie care l-a tras pe dreapta, oferindu-i şpagă 100 de euro. Numai că, aşa cum era şi normal, conducătorul auto nu numai că a fost sancţionat pentru conducerea în stare de ebrietate a unui autovehicul pe drumurile publice, ci s-a ales şi cu un dosar penal şi pentru dare de mită, dar şi pentru infracţiunea rutieră.

S-a întâmplat în zona Bălceşti, în toamna anului 2016, iar poliţistul rutier mituit i-a sunat imediat pe ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Vâlcea, care au mers la faţa locului, au constatat fapta şi l-au pus sub acuzare pe şoferul certat cu legea.

Şoferul respectiv este Ilie Radu, omul fiind trimis în judecată pe rolul Tribunalului Vâlcea, sub acuzaţia de dare de mită. Procesul împotriva lui a început deja, iar dacă va fi găsit vinovat, conform art. 290 din Codul Penal, el riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.