22 mai 2024

Neață: „Vâlcea merge înainte cu Rădulescu și Gutău!”

PSD Vâlcea, gândit și condus de Constantin Rădulescu, are o forță eletorală impresionantă. La această imensă mașinărie de adus sufragii a contribuit din plin și deputatul Eugen Neață. De departe cel mai harnic și eficient parlamentar vâlcean, Neață și-a construit timp de aproape opt ani o imagine de tip non-conflictual și carismatic. PSD îl folosește pe deputat în complicata întrecere electorală în care se află și o face cu mare folos. Neață are priză la public și în mediul rural și în cel urban. Dată fiind apropierea de primarul Mircia Gutău, se poate spune că Neață este unul dintre „motoarele” ce împing PSD înainte. Publicăm integral unul dintre textele lui Eugen Neață de pe pagina de Facebook, referitor la cum vede și ce simte pentru această campanie electorală.

La Râmnicu Vâlcea și în județul Vâlcea mergem înainte cu lideri puternici, cu viziune clară și realistă pentru municipiul reședință și pentru județ, în ansamblul său. Realizările de până acum ale primarului Mircia Gutău și ale președintelui Constantin Rădulescu sunt de domeniul evidenței. Realiști și curajoși, amândoi și-au îndeplinit cu asupra de măsură, cum se spune, promisiunile administrative pe care le-au făcut în urmă cu mai mulți ani.
De la o etapă la alta, Râmnicu Vâlcea a fost mai puternic, mai mare și mai important pentru noi toți, iar județul Vâlcea a urcat în mod constant pe harta țării în care trăim. Am văzut, recent, un filmuleț de campanie în care primarul Mircia Gutău arăta cu normalitate soluția pe care a găsit-o pentru a corecta o eroare de construcție produsă de un administrator anterior. Ieșirile de pe podul care duce în Goranu, un pod inaugurat cu mult fast, dar fără posibilitatea de a urca și de a coborî de pe el. Vă mai aduceți aminte! Dau acest exemplu numai pentru a sublinia ce înseamnă lipsa de viziune a unora și ce înseamnă puterea de a găsi soluții a primarului Mircia Gutău. Sunt un mare iubitor de natură și am ajutat ori de câte ori am putut la munca pe care a făcut-o Mircia Gutău pentru a mări suprafața verde a municipiului. Avem la dispoziție peste patruzeci de hectare de pădure în plus și o mulțime de parcuri noi în toate cartierele din oraș!
Cât despre realizările administrației județene condusă de Constantin Rădulescu, ce să mai vorbim. Sunt, de asemenea, de domeniul evidenței, cum am spus. Proiecte de peste 600 de milioane și o promisiune de un miliard în mandatul următor. Drumurile județene modernizate peste tot. În sud, nord, în est și în vest. Probabil, cel mai amplu și mai coerent program de modernizare a județului din toate timpurile. Apoi investițiile în spitalele din administrarea Consiliului județean, în producția de energie termică și în rețeaua de transport a ei către beneficiari. În cultură și în sport. Așa cum am spus într-un mesaj anterior, circulă printre oameni o revistă cu detalii despre realizările Consiliului județean și ale președintelui Constantin Rădulescu pe care o recomand celor care caută informație despre creșterea județului nostru în ultimul timp.
Mergem înainte cu acești doi oameni, Mircia Gutău și Constantin Rădulescu. Ei știu cel mai bine ce este de făcut pentru o viață mai bună pentru noi, vâlcenii, în general.

You May Also Like